Wildbijbel

Artikel 11 van 16
€ 24,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk
Overzicht

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke

technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de

basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden,

van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant

De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse

reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen.

Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,6 Kg

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2011 - 2024 GoedGevonden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel