Van Piepers tot Pasta
Overzicht
Hardcover > 231 pagina's
Uitgave naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van het margarinemerk Blue Band. Drie generaties komen aan het woord en verklappen hun keukengeheim of favoriete recept. Ze vertellen waarom ze een bepaald gerecht zo lekker vinden, welk bestanddeel volgens hen absoluut onmisbaar is in een bepaalde soep, op hoeveel manieren je patates frites kunt bereiden enz. Van de oudste generatie leren we opnieuw vergeten lekkernijen te maken, de middelste varieert naar eigen inzicht op bestaande schotels en de jongste komt met verrassende, onbekende combinaties en exotische ingrediënten. De tien hoofdstukken hebben elk een of meer technieken als onderwerp, zoals sudderen, blancheren, stomen of roerbakken. Naast de bekende foto's van gerechten ook veel prachtige opnamen van mensen die in de ruimste zin van het woord bezig zijn met het bereiden van voedsel. Dit laatste maakt het niet alleen tot een uitnodigend doe-boek, maar ook tot een gezellig bladerboek.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Gewicht | 0,2 Kg |